JURAȚI

Secțiune 4: TEATRU

Comisia de jurizare este în formare.
Comisia 10 – teatru amatori / profesioniști
ALINA TEIANU-COCIORAN

Absolventă a Facultății de Teatru din cadrul UNATC „I.L.Caragiale”, secția Arta Actorului Mânuitor, promoția 2009, Masterat „Tehnologii digitale în spectacolul contemporan” – 2011, în cadrul aceleași facultăți.

Este angajată a Teatrului de Animație Țăndărică din 2008 și vocea multor personaje de desene animate, atât din seriale, cât și din filme de cinema.

Alina este om de radio între 2005 și 2015 (Radio Campus Urziceni, Itsy Bitsy FM, Radio România Junior, Radio România Muzical), MC și prezentator („Mickey’s Magic Show”, spectacol Disney, Sala Palatului 2012; Festivalul Internațional „ImPuls”, etc.).

Este profesor de actorie (școlile „Olga Gudynn”, MIMA Muzica, Atelierele Despinei), cu diverse roluri în reclame și filme, dar și în emisiuni TV (Bunica Mazăre, Mucoșica, etc în emisiunea „Atelierul Magic by Olga Gudynn”, Prima TV), jurat la diverse concursuri de talente.

GRAȚIELA AMELIA ȘTEFAN

Actor, păpușar și pedagog teatral

Este absolventă a Universității de Arta teatrală și Cinematografică București, secția arta actorului mântuitor de păpuși și marionete.
Are un master în Regia teatrului de Animație, studii postuniversitare ,, Teatrul în Educație” și e absolventă a Modulului Pedagogic 1, toate în cadrul aceleiași universități.
Învățătoare la bază, devenită pedagog teatral, a predat și predă teatru în școli din București din 2000, după metodă și programă proprie. Elevi actori, puși în valoare în spectacolele originale scrise pentru ei și regizate de Grațiela Ștefan, au câștigat, de-a lungul timpului numeroase premii la festivaluri din București și din țară: festivalul Mark Twain( ,,Premiul pentru cel mai bun spectacol”, Festivalul Ferdinand, (Trofeul Festivalului, numeroase premii I, premii de interpretare), Festivalul pentru copii și tineret de la Mioveni( Premiul juriului și Premiul de interpretare feminină)

Angajată a Teatrului de Animație Țăndărică încă din anul III de facultate, a jucat cu bucurie în numeroase spectacole pentru copii. Și-a dăruit vocea, modelând-o, multor personaje de desene animate și din filme pentru marele ecran.
A organizat tabere cu tematică teatrală pentru elevi, fiind organizator atestat de Ministerul Învățământului organizația A.F.A.R și,, Leo Lagrange” ( Franța).
Grațiela scrie poezie, scenarii de teatru pentru copii și pentru teatrul de animație,
cântă muzică folk, dar și alte genuri, construiește păpuși și decoruri, desenează, e pasionată de scenografie, de pedagogie și de psihologie. 
Consideră că lumea văzută prin ochii unui artist e mult mai frumoasă și că e necesar să stimulăm copiilor dezvoltarea acestei percepții artistice a realității, care le dă unicitate, dar și libertatea și forța de a crea. Iar această deschidere a noii generații, ce unește mintea cu sufletul, se face doar cu Iubire, empatie și blândețe, pentru a avea adulți echilibrați, adaptabili și creativi. Unici.